Bedrijfsbezoek Vyncke NV - 7/06/2023

 

Het bedrijf Vyncke NV is een internationale speler op het gebied van energieoplossingen. Het bedrijf ontwerpt, bouwt en onderhoudt energie-installaties die werken op biomassa. Deze installaties worden wereldwijd gebruikt in verschillende sectoren, zoals de voedingsindustrie, de papierindustrie en de farmaceutische industrie. Vyncke NV is een pionier op het gebied van duurzame energieopwekking en zet zich in voor een groenere toekomst. Vyncke, een familiebedrijf die generatie 5 klaarstoomt om hun unieke filosofie verder te zetten.

 

De avond begint om 18u30 met een ontvangst bij Vyncke NV. Vervolgens zal Dieter Vyncke, 4de generatie, een voordracht geven aan de hand van een video om de deelnemers te informeren over de activiteiten en toekomstplannen van Vyncke NV. Na de voordracht is er een wandeling gepland doorheen het Vyncke domein voorzien van verschillende faciliteiten zoals een eigen wijngaard, Vyncke smesse (museum), ... De avond wordt afgesloten met een walking dinner om nog gezellig na te praten en te netwerken.

Deelname aan het bedrijfsbezoek kost €50 per persoon en kan gestort worden op BE48 3850 6311 4327. Daarnaast zijn vrije giften uiteraard ook welkom. Het goede doel "Parkinson Pact" zal de volledige opbrengst van het evenement ontvangen.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Schrijf je in via een berichtje aan ons en kom op 7 juni naar Vyncke NV in Harelbeke om kennis te maken met dit innovatieve bedrijf en te netwerken met gelijkgestemde ondernemers.

Inschrijven via: unizopittem@gmail.com

Website door Ntriga.Agency