UNIZO onder spanning - Elion on tour 20/04

Wat als uw bedrijf energie verbruikt én verkoopt op de meest voordelige momenten?

Het klinkt als een complexe materie, maar daar hebben wij het antwoord op!

UNIZO Pittem is verheugd om samen met UNIZO Meulebeke, UNIZO Ardooie en UNIZO Koolskamp een evenement over "energie in uw bedrijf" te organiseren. We nodigen u uit om deel te nemen aan deze spannende bijeenkomst die plaatsvindt op 20 april 2023 in D'Arta in Ardooie.

Tijdens het evenement zal Elion, een product van Elindus, uitleg geven over hoe u de connectie tussen uw zonnepanelen, elektrische auto, opslagbatterij, digitale meter en het elektriciteitsnetwerk kunt optimaliseren. Dit zal worden besproken tijdens een boeiend panelgesprek, waarin u alle inzichten kunt opdoen die u nodig heeft om uw energieverbruik te optimaliseren.

Als de panelgesprekken voorbij zijn, is er een vragenronde waarin u de kans krijgt om uw eigen vragen te stellen en inzichten te delen met de experts en andere ondernemers. En natuurlijk is er na afloop nog een netwerkmoment voorzien, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje terwijl u nieuwe contacten legt en inspiratie opdoet.

Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt! We kijken er naar uit om u te verwelkomen op 20 april in Ardooie!PROGRAMMA

19u30 - ontvangst
20u - panelgesprek
21u - vragenronde
21u15 - netwerkmoment met natje en droogje

 

INSCHRIJVEN

€15 voor UNIZO leden
€20 voor niet-leden

Om je in te schrijven, stuur je een e-mail naar unizopittem@gmail.com en dien je het inschrijvingsbedrag over te maken naar bankrekening BE48 385063114327, met vermelding van "Onder Spanning - Naam van je onderneming". Houd er rekening mee dat de inschrijving pas bevestigd is na ontvangst van de betaling.

Website door Ntriga.Agency